keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Mukavuusalueen ulkopuolelle

Lähde

Minä uskon, että menestymisen salaisuus on se, että uskaltaa ja se, että astuu mukavuusalueensa ulkopuolelle. En halua olla ihminen, joka tyytyy siihen, että tässä tämä elämä nyt on, että tätä tämä nyt on. (Eri juttu, jos tuntee olevansa täysin onnellinen ja tyytyväinen juuri niin.) Haluan olla kuin utelias pieni lapsi, joka innostuu kaikesta ja haluaa kokeilla aina jotakin uutta. Poika, jota vähän aikaa sitten tapailin sai minut tajuamaan tämän asian ja vaikkei meidän välillämme mitään tulisikaan, niin olen iloinen, että tapasimme ja juttelimme. Sain uusia näkökulmia elämään. Ihailen hänen rohkeuttaan, sosiaalisuuttaan sekä jatkuvaa eteenpäin pyrkimistä. Uusien ihmisten tapaamisessa ja heihin tutustumisessa on mahtavaa juuri se, että oppii jotain uutta ja huomaa, kuinka eri tavalla ihmiset voivat ajatella ja elää.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana lukea blogiasi. Tekstisi on kaunista, taitavasti kirjoitettua. Löysin sen juuri ja luin useampia postauksiasi. Vaikka olen täysin eri elämäntilanteessa kuin sinä, voin yhtyä niin moniin ajatuksiisi ja tuntemuksiisi. Tuli todella rauhallinen, pysähtynyt olo. Ihanaa vastapainoa pinnallisille blogeille, jotka ovat kyllä viihdyttäviä. En osaa edes kertoa kuinka ihana kirjoituksiasi on lukea. Tulen todellakin seuraamaan tätä :)

Annika kirjoitti...

Ihana Kia <3

Taas niin kiva kirjoitus että! Näitä sun tekstejä on kyllä niin ilo lukea :) KIITOS!

Ja tuosta epämukavuusalueelle astumisesta.. Olen sellaisella tällä hetkellä itse toden teolla. Hyppäsin pois oravanpyörästä ja elämästä joka oli tyydyttävää, hyvääkin, mutta ei täydellistä. Päätin että en halua elää toteen halajamaani elämää vasta seuraavassa elämässä vaan nyt ja tässä. Hyppy pois tutusta ja turvallisesta oli todella pelottava ja monet itkut olen itkenyt mutta pikkuhiljaa alkaa tuntua siltä että elämä kantaa. Uutta kohti, sanoi tyttö kun elämänsä uusiksi laittoi. :) Täällä blogimaailmassa en halua puhua yksityisasioista täysin "niiden oikeilla nimillä", mutta jos haluat, voit meilata mulle.

Rauhallista ja seesteistä viikonloppua Sinulle!

Joonas kirjoitti...

Hei moi! :)
Kiva lukee jonkun naispuolisen ajatuksia, jotka on samoilla linjoilla. Tosi kivaa luettavaa. Noista kouluasioista niin kannattaa tarttua niihin mahdollisuuksiin mitä tulee vastaan. Sitä ei ikinä tiedä mitä siitä seuraa ja ketä saattaa tulla vastaan. Rohkeasti vaan eteenpäin. Paikallaan kerkee olla sitten vanhempana. Hyvää kesää sulle!

KIA kirjoitti...

Huuui, missä vaiheessa tänne on ilmestynyt näin paljon kommentteja! Kiitos teille ihanat! ♥

Anonyymi:
Voooi kiitos ihan hurjan paljon!! Tämä kommentti piristi ehdottomasti päivääni. Tervetuloa seuraamaan! :)

MissV:
Itse olet ihana! ;) Mukava kuulla, että joku tykkää lukea, todella. Sillä olen joskus pohtinut, että onko tässä julkisessa kirjoittamisessa mitään järkeä, että pitäisikö jatkaa vaan ja ainoastaan itselle kirjoittamista. Mutta kerta löytyy niitä, ketkä haluavat lukea niin en jätä tätä. Ja onhan aivan ihanaa saada keskustelun aihetta ja kommentteja, siis iso kiitos!

Täytyy sanoa sinulle, että rohkea teko. Enkä nyt tarkoita sitä millään tavalla negatiivisessa mielessä vaan päin vastoin. Olen itsekin ollut kerran vastaavanlaisessa tilanteessa, tosin en varmasti aivan samassa, mutta tehnyt samanlaisen päätöksen. Ja jälkeen päin voin todeta, että tein oikean ratkaisun vaikka itkuahan ja vaikeita aikoja se tuotti. Ymmärrän, en itsekään halua aivan kaikkea täällä paljastaa ja siksi monesti kirjoitankin tavallaan ehkä vähän salamyhkäisesti. Voi, meilaan kyllä mielelläni!

Kiitos samoin sinulle MissV! :)

jannejoonas:
Moikka vaan! :) Kiitos ja mukava kuulla, että löytyy myös miehiä, joita kiinnostaa lukea. Olet oikeassa, ja olenkin nyt päättänyt lähteä vaikka tämä ei ollut sitä, mitä aluksi halusin. Hyvää kesää myös sinulle!